Recent content by andy1210

  1. andy1210

    Logic Pro X Logic & iMac Firewire problems - Distortion, Feedback & Glitches

    Hi, I've been experiencing a problem with Logic using either my MOTU 828Mk11, or my Mackie Onyx1620i. These sound cards work perfectly until I open logic. From there I have random feedback esq distortions on stereo playback, and random digital sending glitches through the system, even when...
  2. andy1210

    Logic Pro X Sending Midi Clock to External Hardward Sync Issue

    I have just changed the MODE to - Pattern - Quantized .. It appears to be working .. Hopefully I wont be back on here tomorrow ;)
  3. andy1210

    Logic Pro X Sending Midi Clock to External Hardward Sync Issue

    Hi, Not that I have noticed and i have tried the various options ... Still suffering with this issue.. you can the latch / cycle .. Once this loops back the Electron Machine Drum looses sync .. Until then it's bang on ....
  4. andy1210

    Logic Pro X Sending Midi Clock to External Hardward Sync Issue

    Hi, I send midi clock to trigger my Electron Machine Drum to play. This has always worked perfectly over the years. Lately when I am in cycling loop in logic, I press play, the Electron starts as normal, but when the end of the cycle loops around, the machine drum is loosing sync. I am wondering...
  5. andy1210

    Logic Pro 7 & earlier Converting Logic 4.6 to Logic Pro

    I am currently converting all my old files from 2000 onwards to my current platform, Mac Pro, running a MOTU 828Mk11 sound card. My old files are running on a blue & white G3, Logic 4.6. I take these onto my laptop running mac os 10.5 & Logic 7 and save to the new format. From there I...
  6. andy1210

    Logic Pro 7 & earlier logic 4.0 file to convert to 8.0 - help

    yeah i'm running through the same process at the minute.. do you have more detail on what platform and what machines your using etc? Maybe I can help
Top