Logic Pro 9 Color Saturation Bug

#1
I don;t know if anyone has experienced that, but since LP8, and now with LP9, once and a while something happens in the Arrange: as the playhead goes forward the object and locator colors gain more and more "saturation" (see fig. below). I've never figured out what's triggering that bug and I didn't found any information on-line about that. The only solution: restar the machine.

I'm using a Mac Pro 2.8 Dual QuadCore, 2 displays, 8 GB RAM.

Doen anybody knows why it happens?

best

Marcio Nigro
Brazil
 

Attachments

Peter Ostry

Administrator
Staff member
#3
Never seen that.
But hey, if the borders wouldn't be blurred and the lighter colors stable, I would like the feature!
 
#5
I don;t know if anyone has experienced that, but since LP8, and now with LP9, once and a while something happens in the Arrange: as the playhead goes forward the object and locator colors gain more and more "saturation"

I've experienced this same behaviour since LP8... I've always assumed it a low memory bug as it only seemed to happen with large complex projects, it's happened quite a bit in 9.
 

Eli

Logician
#6
I know this probably isn't it - but it kinda almost looks like you have a marquee selection on some of the tracks in the cycle zone.
 
#7
Hi Eli... AFAIK it's not related to the marquee tool, only seems to happen when Logic or Exs is maxed out near to it's 3.5 to 4 gig limit ( I have "Menu Meters" running)
 

Eli

Logician
#8
Just out of curiosity, what happens if you change your monitor resolution; or run off of only one display? Does the anomaly change in any way?
 
Top